Het familie portet is geweldige manier om in één oogopslag te zien hoeveel jullie op elkaar lijken. Doordat jullie gezichten allemaal naast elkaar staan, zie je direct de gelijkenissen. Deze shoot is geschikt voor complete gezinnen. Zodra kinderen stevig zelfstandig rechtop zitten, kunnen ze deel uitmaken van het familieportret, meestal is dat vanaf 8 maanden. Je kiest zelf voorafgaand aan de shoot aan of je de foto’s van linker- of de rechterkant wilt, helemaal van opzij of iets gedraaid en in kleur of zwart-wit.

Hoe ziet de shoot eruit

Gedurende 30 tot 60 minuten gaan we aan de slag met het maken van foto’s. Dit kan in de studio of zelfs bij jou thuis. Het familieportet bestaat uit losse portretten die door mij worden samengevoegd tot één portret. Het is belangrijk dat iedereen op exact dezelfde manier en met dezelfde belichting op de foto staat, daar besteed ik tijdens het maken van de foto’s veel aandacht aan. Ik maak tijdens de shoot een flink aantal foto’s zodat ik tijdens het nabewerken de best matchende foto’s kan uitkiezen. Hebben we tijd over, dan schiet ik nog wat extra plaatjes.

Na de shoot heb ik meerdere uren nodig om de portretten mooi te laten aansluiten. Ik zorg ook altijd voor een mooie natuurlijke huidbewerking waarbij ik tijdelijke onzuiverheden retoucheer.

Het nabewerken probeer ik altijd zo snel mogelijk na de shoot te doen, maar maximaal binnen 15 werkdagen. Je ontvangt het familie portret digitaal, op hoge resolutie en zonder logo. Nu kun je de foto zo vaak en zo groot afdrukken als je wilt.

Ook ontvang je een besteloverzicht van de mooiste losse foto’s. Mocht je daar leuke foto’s tussen vinden zitten, dan kun je die bijbestellen.

Stel zelf je shoot samen

Basis voor de familie portret shoot

  • Fotoshoot van 30 tot 60 minuten
  • Voor 3 personen (meer is mogelijk)
  • De meest geschikte foto’s worden gekozen door de fotograaf en verwerkt tot het familie portret
  • Het familie portret ontvang je digitaal, op hoge resolutie, zonder logo en volledig nabewerkt.
  • Visagie bijboeken is uiteraard ook mogelijk

Basisprijs van het familieportret is

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Extra personen aan het familieportret toevoegen € 10,- excl. btw p.p.
  • Losse foto bijbestellen € 5,- excl. btw per stuk
  • Fotoshoot aan huis tegen reiskosten en reistijd vergoeding
  • Duur van fotoshoot verlengen of combinatie met met een ander type shoot is ook mogelijk.