Fotograaf nodig om op jouw vechtsportgala de wedstrijden te fotograferen? I’m your guy – uhm woman. Tien jaar geleden begon mijn passie voor vechtsport en sindsdien beoefen ik boksen, muay thai en kickboksen. Allemaal recreatief. Maar door de ervaring en achtergrondkennis die ik heb over de sport, kan ik de momenten zien aankomen die ertoe doen en ze vastleggen. Samen met mijn ervaring in de fotografie leidt dit tot rauwe actiefoto’s.

Je kunt bij mij ook terecht voor promotiefoto’s van vechters. Studio foto’s van hoge kwaliteit geven je poster en evenement meteen een professionele uitstraling. De foto’s worden gemaakt in mijn studio op Ekkersrijt in Eindhoven. Groepskorting is bespreekbaar. Neem contact op voor een offerte op maat.

Afgelopen evenementen

Hier vind je de namen van de meest recente vechtsportevenementen waar ik gefotografeerd heb. Zodra de foto’s beschikbaar zijn, verschijnt hier een knop die naar het album linkt waar de foto’s in staan. Respecteer het auteursrecht van de fotograaf. Het is toegestaan om de foto’s te delen, mits de fotograaf vermeld of getagd wordt. Mocht je foto’s op hoge resolutie willen aanschaffen of willen gebruiken voor commerciële doeleinden, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Zondag 10 oktober 2021

VERSUS FIGHT NIGHT 2

VERSUS FIGHT NIGHT 3

Zaterdag 9 oktober 2021

VERSUS 3 MMA
VERSUS 4 MMA

Dinsdag 21 september 2021
RICO VERHOEVEN vs ALISTAIR OVEREEM persconferentie en staredown Glory