Zwanger zijn is zo bijzonder. In jouw lichaam groeit een prachtig kleintje. Wat is er nou mooier dan dit wonder vast te leggen tijdens een zwangerschapsshoot.

Veel zwangere vrouwen hebben moeite met hun veranderende lichaam, maar geloof me: jij bent prachtig. Ik wil je ontzettend graag vastleggen zoals ik je zie: het toppunt van vrouwelijkheid. En wat is er nou mooier dan dat jij je kindje later kunt laten zien hoe jij eruit zag toen je hem/haar nog in je buik droeg.

Zo ziet de shoot eruit

Voorafgaand aan de fotoshoot laat je mij weten wat voor type foto’s je mooi vindt, zodat we in jouw favoriete stijl kunnen shooten. Ik heb geen cliënt closet aangelegd, omdat ik het juist belangrijk vind dat jij op de foto kleding aan hebt die helemaal bij jou past. Wel heb ik voor de finishing touch een aantal kanten kimono’s te leen. Op de dag van de shoot gaan we gedurende 60 minuten aan de slag met het maken van foto’s. Dit kan in de studio zijn, maar ook op een mooie buitenlocatie. We maken veel foto’s en je kunt binnen de shoottijd zo vaak van kleding wisselen als je wilt. Ook je partner en kinderen zijn welkom om deel te nemen aan de shoot of een deel hiervan.

Na de shoot maak ik een besteloverzicht van de mooiste foto’s en hieruit kies jij je favorieten.

Stel zelf je shoot samen

Basispakket:

  • Fotoshoot van 60 minuten
  • Inclusief gratis E-book met tips voor je fotoshoot
  • Kies uit de voorselectie zelf de mooiste foto’s
  • Inclusief 6 foto’s op hoge resolutie, zonder logo en volledig nabewerkt
  • Graag meer foto’s? Bijbestellen is mogelijk!

Meest gestelde vragen

Wat is de beste periode om een zwangerschapsshoot te boeken?

Tussen week 30 en week 35 van je zwangerschap is het ideale moment voor een zwangerschapsshoot. Boek je zwangerschapsshoot ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Mogen mijn partner en/of kinderen ook mee op de foto

Jazeker, laat mij van te voren even weten wie er allemaal mee op de foto gaan. Dan denk ik mee over de verschillende poses.

Ik voel me heel onzeker op het moment en twijfel of ik wel een shoot wil doen.

Niet doen, het is echt zo niet nodig. Je bent echt prachtig. Verder heb ik heel veel tips om jou op je mooist op de foto te zetten. Door de juiste poses, belichting en fotograferen onder de juiste hoek, sta jij prachtig op de foto’s. Daarnaast kan ik tijdelijke onzuiverheden heel mooi wegwerken in de nabewerking. Een visagiste is tevens een geweldige toevoeging aan je shoot en altijd bij te boeken.